Solfilmscenter Uppsala

Montera solfilm på fastigheter i Uppsala

Solfilmscenter Uppsala AB monterar solfilm och säkerhetsfilm till villor, lägenheter, skolor, butiker, industrier och kontor. Oavsett om din fastighet är hög eller låg så kan vi hjälpa dig minska dina energikostnader och skapa en bekvämare inomhusmiljö.

Skyddsfilm på fastighet för insynsskydd & bättre inomhusmiljö

Utforma en bättre arbetsmiljö för dina medarbetare med säkerhetsfilm på lokalens fönster. I moderna kontorsmiljöer med många datorer kan solen vara störande eftersom solreflexer på datorskärmen är påfrestande för ögonen. Nya kontorsfastigheter byggs dessutom ofta med glasfasader vilket gör att många solstrålar tar sig in genom rutorna. En plastfilm på byggnadens fönster stoppar reflexerna enkelt och ger ett bra skydd mot både sol och värme samtidigt som du minskar insynen på kontoret. Du behöver inte vara orolig, en fönsterfilm tar inte bort möjligheten njuta av en fin utsikt och se ut från lokalen, men det innebär att du får ett välfungerande och effektivt insynsskydd.

Sänk energikostnaderna med solfilm på fastighetens fönster

Med modernt solskydd från Solfilmcenter Uppsala blir fastigheten sval på sommaren utan att energikostnaderna ökar. Även på vintern kan en solfilm hjälpa till att förbättra inomhusklimatet. Flera av våra filmer är konstruerade för att isolera glaset, vilket innebär minskat utsläpp av värme genom glasrutan och därmed energibesparing. Scrolla ner och fyll i vårt formulär för att begära en offert för solfilm på din fastighet. Du kan även kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.