Solfilmscenter Uppsala

Dekor & foliering av fordon i Uppsala

Hos oss på Solfimscenter Uppsala utför vi tillverkning och montering av dekaler och foliering på fordon. Allt ifrån en enklare logotyp till helfoliering av bilar och båtar. Vi kan även ta fram digitalt förslag innan montering så du får en bild av hur det slutgiltiga resultatet kommer se ut.

Foliera bil & andra fordon - på dina villkor

Dekaler på fordon är ett snabbt och enkelt sätt att skapa en snygg bil reklam och låta ditt företag synas på vägarna. Att foliera bil själv kan vara krångligt, men genom att anlita experter får du en logga på ditt fordon som ser både snyggt och professionellt ut samtidigt som det ger ett resultat som håller länge.

Allt du behöver göra är att kontakta oss och skicka in det du önskar applicera som din bildekor. Därefter tar vi fram ett digitalt förslag på hur det färdiga montaget kommer se ut. Solfilmcenter Uppsala utför tjänster för foliering på allt från företagsbilar, bilar, lastbilar, båtar och andra fordon. Fyll i vårt formulär nedan och få en offert på fordonsdekor för att reda på vad det skulle kosta. Har du några frågor eller funderingar? Kontakta oss via formuläret nedan!